Ανακοίνωση

shkresa 471

Σε συνέχεια της ενημέρωσης από το Δήμο Δρόπολης για την αποκατάσταση των ζημιών που προέκυψαν από τη θεομηνία που έπληξε τα χωριά της Ανω Δρόπολης , σας γνωστοποιούμε ότι το προσωπικό του Δήμου είναι επί ποδός νυχθημερόν και έχει κατορθώσει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τα εξής :
– Έχει καταστεί δυνατή η συγκοινωνία μερικώς με τα χωριά Κοσιοβίτσα και Λόγγο από την παλιά οδό εφόσον η κεντρική γέφυρα έχει εξαφανηστεί .
– Έχουν καθαριστεί πλήρως από τα συντρίμια της κακοκαιρίας τα χωριά Κοσιοβίτσα ,Λόγγος, Κρυονέρι , Σωτήρα , Λοβίνα , Πέπελη , Βρυσερά ,Λυκομίλι, Κρα.
– Έχει αποκατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης στα χωριά Ανω Λοβίνα και Σελλειό που είχε διακοπεί λόγω καταστροφών από την κακοκαιρία .
– Εχουν καθαριστεί οι κοίτες των χειμάρων Σελλειού και Κλεισαριού από τα υπολείματα δέντρων , βράχων και άλλων μπάζων που μεταφέρθηκαν από τους χειμάρρους.
– Εχει γίνει επέμβαση αλλαγής ροής των εν λόγω χειμάρρων για να αρχίσουν οι εργασίες μερικής αποκαταάστασης του οδικού δικτύου Λυκομιλιού – Σελλειού -Κλεισαριού που έχει καταστραφεί στο μεγαλύτερο μήκος του.
– Από αύριο αρχίζουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου Λυκομίλι – Σελλειό με μηχανήματα που έχει ενοικιάσει ο Δήμος.
Σημειώνουμε εδώ ότι όλα τα παραπάνω έχουν γίνει μόνο με την συμβολή του προσωπικού του Δήμου , αλλά και των μηχανημάτων που έχει ενοικιάσει ο Δήμος για αυτό το σκοπό .
Από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας έχει σταλεί για εργασίες αποκατάστασης ένα μηχάνημα JCB το οποίο επιστέψαμε πίσω ,επειδή κρίναμε ότι είναι ακατάλληλο για το είδος των εργασιών που χρειαζόμαστε.
Εχει ανοίξει ένας λογαριασμός στην TIRANA BANK με αριθμό 0400576899002 σε λεκ. .Όποιος επιθυμεί να συμβάλει με τον οβολό του στην αποκατάσταση των ζημιών , μπορεί κάλλιστα να καταθέσει στον παραπάνω λογαριασμό .
Η ενημέρωση θα συνεχίζεται καθημερινά.
Οποιοδήποτε νέο θα είναι στη διαθεσή σας άμεσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *