Ο Δήμος Δρόπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο Δρόπολης την Παρασκευή τίμησαν…

7

Ο Δήμος Δρόπολης και το Δημοτικό Συμβούλιο Δρόπολης την Παρασκευή τίμησαν με μια όμορφη τελετή εναν σπουδαίο διδάσκαλο τον κ.Αλέξανδρο Λαμπρίδη ως «Επίτιμο Δημότη» του Δήμου Δρόπολης.


Ο κ.Λαμπρίδης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Δρόπολης κ. Αχιλλέα Ντέτσικα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σπύρου Διαμάντη, για το ξεχωριστό έργο του και την ιδιαίτερη συνεισφορά στην διάσωση του πολυφωνικού τραγουδιού .
Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη όχι μόνο στον διδάσκαλο κ.Αλέξανδρο Λαμπρίδη αλλά και στο πολυφωνικό τραγούδι που μας κάνει υπερήφανους εντός και εκτός συννόρων.
Την εκδήλωση τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Δρόπολης κ. Μηχάλης Μάνος, ο Αρχιτέκτον κ.Χρίστος Δίπλας, ο Συλλέκτης του Λαογραφικού Πλούτου κ.Χρίστος Τσελίκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Μπάρκας, η καθηγήτρια Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας,Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού κ. Κωνστάντω Ξέρρα, ο Λαογράφος κ.Λευτέρης Κοντός, ο Λαογράφος Κώστας Λώλης, καθώς και απλοί πολίτες για να γνωρίσουν από κοντά την ζωή και το έργο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *