Την Παρασκευή 27/10/2017 παραμονή του ιστορικού και θρυλικού ΟΧΙ

b3

Την Παρασκευή 27/10/2017 παραμονή του ιστορικού και θρυλικού ΟΧΙ, έγινε στη Δερβιτσάνη υπό την αιγίδα του Δήμου Δρόπολης και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μελετών του Ελληνισμού εν Αλβανία «Ελίκρανον» η παρουσίαση του βιβλίου “Τα ταξίδια της φηγού” , του αναπληρωτή καθηγητή Παναγιώτη Μπάρκα (Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου, Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Πολιτισμού).


Τίμησαν με την παρουσίαση τους ο Γραμματέας ‘Α της Πρεσβείας μας στα Τίρανα κ. Γρηγόρης Δελαβεκούρας και η πρόεδρος της επιτροπής μειονοτήτων παρά τω Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνα Μπεζιάνη.
Την εκδήλωση συντόνισαν η καθηγήτρια στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου κ.α Μιρέλα Καραντζιά καθώς και οι ομιλητές κ. Ιωάννης Λάμπρος πολιτικών επιστημών , ο κ. Νίκος Κύργος ερευνητής και η καθηγήτρια κ.α Ελευθερία Μαντά από ΑΠΘ .
Ο συγγραφέας ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στο να βρεθούν τα εφόδια και η δύναμη για την συγγραφή του έργου, στους οποίους αφιέρωσε και το βιβλίο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *