25 Tetor i Dita Botërore Kundër Kancerit te Gjirit

3

Kjo ditë është dedikuar për parandalimin, informacionin e duhur dhe të vetëdijen. Pavarësisht nga frekuenca e saj, në qoftë se diagnostikohet në fillim, mund të shërohet. Kjo është arsyeja pse informacioni është i nevojshëm …

Diagnoza e hershme është arritur nga vetë-ekzaminim, mamografia dhe ekzaminimi klinik nga një specialist. Kanceri është një nga arsyet kryesore të vdekjes, i dytë pas sëmundjeve kardiovaskulare në vendet e zhvilluara.Fitimi i betejës kundër kancerit të gjirit mund të arrihet vetëm me hulumtimet mjekësore, përditësimin dhe veçanërisht parandalimin. Sepse nuk duhet të harrojmë se parandalimi shpëton jetën! E kemi borxh ne veten tone …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *