BINIAKEZIME

Bashkia Dropull u binjakezua zyrtarisht me Bashkine e shtetit fqinje Trikalla diten e Premte date 8 dhjetor 2017.
Kryetari I Bashkise Trikalla z. Dhimitri Papasterjiu mikriti përfaqësuesit e Bashkise Dropull , Kryetarin e Bashkisë z. Ahilea Deçka , Nenkryetarin z. Mihal Mano dhe Këshilltarin Ligjor z.Andrea Papa te cilet pasi nenshkruan protokollin e bashkepunimit midis tyre ,vizituan qytetin grek dhe rrane dakort per nje vizite edhe ne territorin e Bashkise Dropull ne muajt e ardhshem.